Kunnossapito ja korjaustyöt

Pidämme kiinteistösi LVI-tekniikan kunnossa. Teemme huolto- ja korjaustöitä tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Kunnossapito ja korjaustyöt

Pidämme kiinteistösi LVI-tekniikan kunnossa. Teemme huolto- ja korjaustöitä tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

VESIKALUSTEIDEN HUOLLOT

Hanasta tulee vesi väärästä paikasta? Vessanpönttö lorottaa läpi jatkuvasti? Korjaamme vastaavia vikoja päivittäin. Pidämme varastossamme kaikkia yleisimpiä Oras-hanoja ja niiden varaosia, Ido wc-istuimia ja niiden varaosia. Vesikalusteiden huollot saa meidän kautta nopealla aikataululla.

Lämmityslaitteiden vianselvitykset ja korjaukset

Selvitämme ja korjaamme lämmitysjärjestelmien vikoja. Teemme myös laitteiden tarkastuksia sekä vuosihuoltoja. Tarkastuksesta saa aina kuvallisen raportin helpottamaan mahdollisten jatkotoimenpiteiden päätöksentekoa. Suoritamme laitteistojen korjauksia nopealla aikataululla.

Vesijohtojen ja viemäreiden muutostyöt

Toimitilamuutokset ynnä muut vaativat usein vesijohtojen, viemäreiden ja lämpöjohtojen siirtoa tai muokkausta. Teemme myös putkistojen esillekaivuut ja muutokset pihoilla (runkoviemärit, sadevedet, kanaaliputket jne).

Viemärien kuvaukset ja avaukset

Kelakameran avulla saamme kuvattua mahdollisia vikoja viemäreistä. Selvitämme ongelmat ja laadimme tarkan raportin korjausehdotuksineen. Viemäritukokset avaamme korkepainehuuhtelulla tai mekaanisella rassilla. Viemäreitä on syytä tietyin väliajoin huuhdella puhtaaksi niiden toimintavarmuuden säilyttämiseksi.

Vuotojen korjaukset ja äkilliset laiterikot

Olemme apunasi 24 tuntia vuorokaudessa. Oman varastomme avulla saamme tarvittavat osat korjausta varten jopa keskellä yötä. Hyvin varustelluista huoltoautoista osat ja tarvikkeet saattavat löytyä jo valmiiksi.

IV-Järjestelmien korjaukset ja huollot

Selvitämme ja korjaamme ilmanvaihtoon liittyviä vikoja. Korjaamme ilmanvaihtokoneet oli ne pieniä tai isoja. Yleisimmät korjaustyöt ovat moottoreiden uudelleenlaakeroinnit, puhaltimien vaihdot, automaation vikakorjaukset, palopeltien korjaukset yms. Teemme myös koneiden vuosihuollot, suodattimien vaihdot ja ilmanvaihtokanavien puhdistustöitä kaikenkokoisiin kiinteistöihin. Myös teollisuus ja tuotantokiinteistöt!
Ennakoivalla huollolla vältetään pitkät käyttökatkot laiterikon sattuessa, tilaa siis ilmanvaihtokoneen huoltosi jo tänään.

LVI-järjestelmien mittaukset ja säätötyöt

Hallitsemme kiinteistöjen vesi- ja ilmamäärien mittaus- sekä säätötyöt. Suunnitelmien mukaiset ilmamäärät ja koneen säädöt varmistavat hyvän asumismukavuuden. Vesivirtojen säätämisellä vältetään lämmitykseen liittyvät ongelmat.

LVI-säätölaitteiden huollot ja korjaukset

LVI-säätö ja -automaatiolaitteet varmistavat laitteistojen oikean toiminnan. Huollamme kaikki yleisimmät merkit ja korjaamme tarpeen mukaan.

Esimerkkejä asiakkaistamme

Järvenpään kaupunki v. 2016 alkaen
– LV-huolto, kunnossapito ja saneeraustyöt.

Järvenpään Mestariasunnot v. 2010 alkaen
– Vuokra-asuntojen LVI-huolto ja kunnossapitotyöt.

M2 Kodit Oy v.2018 alkaen
– Vuokra-asuntojen LVI-huolto ja kunnossapitotyöt.

Y-Säätiö v. 2008 alkaen
– Asuin ja palvelutalojen LVI-huolto ja kunnossapitotyöt.

Avain Asumisoikeus Oy v.2010 alkaen
– Asuintalojen LVI-huolto ja kunnossapitotyöt.

Lukuisat isännöitsijätoimistot v.2003 alkaen
– Asuintalojen LVI-huolto ja kunnossapitotyöt

Huoltoyhtiöitä v.2003 alkaen
– Asuin ja liiketilojen LVI-huolto ja kunnossapitotöitä.

Huollon ja kunnossapidon yhteistyökumppaneitamme