Palvelut

24h/joka päivä – päivystys ja töiden vastaanotto

24 tunnin päivystysnumeromme on 0400-813443. Samassa numerossa toimii myös yleinen töiden vastaanotto, joten meille voi jättää työtilauksen koska tahansa.  Palvelemme Keski-Uudenmaan alueella.

Putkityöt

  • Omakotitalojen,  rivitalojen ja kerrostalojen putkityöt
  • LVI-alan huoltotyöt ja  korjaustyöt
  • Kylpyhuoneiden  putkitukset
  • Lämminvesivaraajien  uusimiset
  • Vuotojen korjaukset
  • Patteriventtiilien  uusimiset

palvelut_tyonjohto

Osaamme putkityöt laidasta laitaan, hananvaihdosta  aina linjasaneerauksiin. Patterit, lattialämmitysputkistot, lämmityskattilat  sekä muut mahdolliset LVI-asennus ja huoltotyöt hoituvat kauttamme.

Ilmastointityöt

Meillä on monen vuoden kokemus ilmastoinnin huolto-  ja rakennustöistä. Teemme ilmastointityöt suodattimen vaihdoista  uudisrakentamiseen.

Kaukolämpötyöt  (Fortumin hyväksymä urakoitsija)

Kauttamme saat kaukolämpötyöt ja -asennukset. Olemme Fortumin hyväksymä kaukolämpöurakoitsija.  Ammattitaitoiset asentajamme hoitavat asennukset alusta loppuun.

kaukolampo

Viemärikuvaukset

Viemärikuvaukset kelakameralla. Asiakkaille toimitetaan kirjallinen raportti cd:llä tai muistitikulla, josta selviää mahdolliset viat kuvineen.

Ilmamäärämittaukset

Teemme kiinteistöjen ilmastoinnin ilmamäärämittauksia.

Vesimäärämittaukset

Teemme kiinteistöjen verkostojen vesimäärämittauksia.

LVI-alan työnjohtopalvelut

KVV- työnjohtaja vastaa kiinteistön vesijohtojen,  viemärien sekä niihin liitettävien laitteistojen asennustöistä ja valvonnasta.  Kauttamme saat hankkeeseesi lakimääräiset KVV-työnjohtopalvelut.